Euforija: Pet likova koji su obeležili drugu sezonu

Druga nedelja kako ne očekujemo novu epizodu Euforije. Fanovi su ovu sezonu željno iščekivali i za razliku od prve sezone, sve epizode nisu odmah bile dostupne. Nedelja je bila rezervisana samo za Euforiju, a kod nas za najvernije fanove ponedeljkom, tri sata posle ponoći. Nakon osam epizoda hajp nije prestao, a novu sezonu očekujemo 2024. Nikako ne možemo da kažemo da je bilo monotono, a šljokice su ostale na visokom pijadestalu. Vreme je da prođemo koji likovi su zasijali ove sezone.

1. Eliot

Iako je Eliot izazvao gnev kod fanova u poslednjoj epizodi, doneo je novinu i osveženje. Pevač Dominik Fik tumači lik Eliota, momka koji donosi novu dimenziju u odnos Ru i Džuls. Ono što znamo u ovom trenutku je da ćemo ga gledati i u sledećoj sezoni. Ako se nastavi u ovom maniru, u sledećoj sezoni ćemo sigurno saznati njegovu priču, a sigurno i nastavak odnosa sa glavnim junakinjama.

2. Kat

U ovoj sezoni glumica Barbi Ferera nije dobila toliko prostora. U prošloj sezoni bila je dominantan lik čiju smo priču videli a sada deliće njenog snalaženja u novom svetu za nju. Ipak, one scene koje su ostale snažno opisuju današnje društvo i njenu  borbu sa društvenim standardima. Kružile su priče da je došlo do sukoba sa rediteljom Semom Levinsonom ali ona je za Teen Vogue potvrdila da to nije tačno. Nakon poslednje epizode fanovi su rekli kako je ona najhrabrija osoba pošto je uprkos „terminalnoj bolesti“ došla na predstavu.

3. Leksi

Lik koji je ovu sezonu podigao i za razliku od prošle sezone, postala glavna junakinja. Celu sezonu vidimo kako Leksi priprema svoju predstavu. Fanovi su oduševljeno dočekali pretposlednju epizodu kako bi napokon videli predstavu kojom je predstavila živote glavnih likova Euforije. Njena veza sa Fezom je isto bila bitan momenat ove sezone i čekamo nastavak.

4. Madi

U ovoj sezoni dobili smo drugačiji vid Madi. Izašla je iz toksične veze i negde vidimo nju samu i kako prolazi kroz situacije sa Nejtom. Najbolje obučeni lik i uvek sa šminkom koja posle zaludi društvene mreže. Često su se tokom sezone povlačile strane Kesi ili ona, ali Madi je zasijala u ovoj sezoni. Dosta prostora je ostavljeno da vidimo šta je čeka.

5. Ru

Zendaya donosi pravu priču o zavisnosti u ovoj sezonu. Još u tizeru kaže, da li ste mislili da ću ostati čista? Ceo put narkomanije  je prikazan u ovoj sezoni. Epizoda koja je bila najteža po reakciji fanova je kada beži od kuće. Na kraju vidimo da je u potpunosti čista ali bez rešenih odnosa. Ru je noseći lik Euforije i uobličava svoju i sve priče oko nje kao narator ali i sam junak priče. Jedina loša stvar je što zbog obaveza koje ima, snimanje se odlaže i  treća sezona neće biti dostupna do 2024.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Marko Obradović: Ljubav kao imidž, samo da se vidi

Muzika mu nije bila želja iz detinjstva, iako su početni koraci vodili ka samoj. Koji su mu ciljevi sada, kakvi su planovi...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još