Bojana Stamenov prekinula letovanje da očita bukvicu novinarima

Pevačica Bojana Stamenov je smršala više od 80 kilograma, verovatno to sada i ptice na grani znaju. Kako? Regulisanjem ishrane i redovnim treninzima. Međutim, u delu javnosti i medija stalno se spekuliše o tome da li je za svoju novu liniju morala da ide „pod nož”, konkretno, da li je operisala želudac.

Pevačicu su takvi natpisi toliko iznervirali da se direktno sa letovanja u reels-u na Instagramu obratila svim medijima.

E pe ovako, sad je dosta. Zamolila bih najljubaznije sve medije i portale da prekinu da pišu da sam operisala želudac. Nisam operisala želudac i nemam šta da kažem na tu temu. Sve što sam imala rekla sam u emisiji „RTS ordinacija”, bila sam i u „Da sam ja neko” kod naše divne Rade. Imate na jutjubu, možete da pogledate. Ko ne veruje, ja ne mogu da vam pomognem, time ne mogu da se bavim, nemam vremena, živim svoj život i jako mi je lepo. Štaviše, prekidate mi letovanje“, poručila je Stamenov i dodala da više neće davati izjave za medije na temu mršavljenja.

Zamislite, skinula sam za godinu i po dana skoro 80 kilograma samo treninzima, ishranom, upornošću i voljom svojom… uz veliku podršku svojih svih trenera, prijateljica, drugarica, familije uže i šire i one krvne i one ne, na čemu sam im beskrajno zahvalna“, dodala je.

Na kraju, imala je jasnu poruku za sve medije.

Ja vas najlepše molim da prekinete da pišete gluposti i laži jer ja nisam estradna ličnost koja će da se tužaka, ali stvarno nemojte vaše medije da punite lažima, aman!“, završila je Stamenov.

Naslovna fotografija: Bojana Stamenov / Instagram


Nemanja Marinović
Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Ne davimo Beograd menja ime i postaje stranka

Pokret Ne davimo Beograd prerasta u partiju, širi se na celu Srbiju i menja ime - odluka je sa šeste skupštine ovog...

Zašto u Srbiji ne postoji folkotronika?

Danas dosta toga podrazumevamo pod narodnom muzikom, što je posledica višegodišnje prezasićenosti naše muzičke scene velikim brojem izvođača i muzičkog materijala diskutabilnog...

Prva žena premijer u Italiji? I to desničarka

Trend da najveće političke uspehe žene u politici osvajaju u desničarskim partijama nastavlja se i u Italiji. Nakon Francuske i Velike Britanije,...

Sahrana kraljice Elizabete Druge u brojevima

Britanska kraljica Elizabeta Druga, najdugovečniji britanski monarh u istoriji, sahranjena je juče u Londonu. Kovčeg sa njenim telom prethodno je bio pet...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još