A gde vi izlazite sredom uveče?

Ako vi nemate ideju – mi imamo! Ove srede od 20h u Dorćol Platzu velika REFLEKTOR donatorska žurka!

Ovo je zasigurno najbolja žurka u gradu i to iz više razloga. Prvi je svakako taj što ulaznicu plaćate iznosom koji vi odaberete, i time postaje producenti i producentkinje novih predstava ovog teatra. Postajete VIŠE OD PUBLIKE!

Ali znate šta? Potpuno je u redu i da niste neki preterani fanovi pozorišta, drugi razlog da dođete je – sjajna muzika! Za atmosferu je zadužen sjajan DJ duo FUNK TECHNIK GROUP koji obećava super đuskanje, a pošto ćete hteli to ili ne dolaskom na dobru žurku postati producenti i producentkinje novih predstava – od jeseni dođite i da pogledate šta ste to, nehotice đuskajući podržali i mi garantujemo da ćete se zaljubiti u pozorište kad ih pogledate.

Svakako ne gubite ništa, osim možda đonova na cipelama koji vam se možda izližu u sredu.

Vidimo se, da zajedno svetlimo u mraku!

Podsećanja radi, Reflektor Teatar je pokrenuo donatorsku kampanju kojom će prikupiti sredstva za tri predstave na kojima trenutno radi. Više o kampanji i načinima kako da ih podržite, ukoliko ipak imate potpuno neodložne obaveze u sredu – na ovom linku.

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Marko Obradović: Ljubav kao imidž, samo da se vidi

Muzika mu nije bila želja iz detinjstva, iako su početni koraci vodili ka samoj. Koji su mu ciljevi sada, kakvi su planovi...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još